– Eirik elsker historiene om Tigergjengen

Forlaget får stadig eposter fra fagfolk og lesere, og det som går igjen er at lettlestserien om Tigergjengen engasjerer. Her er noen tilbakemeldinger:

Jeg håpet at sønnen min, Eirik (Down Syndrom, 21 år) skulle like bøkene.  Det ble full klaff.  Han ELSKER historiene om Tigergjengen! Tusen takk! (Torill Vagstad, Elverum)

Det er dessverre altfor lite enkel litteratur som er beregnet for voksne, og mange syns ikke det er så veldig stas med barnebøker. I høst kjøpte vi alle bøkene om Tigergjengen, og de har gjort stor lykke! Dette er både gjenkjennelig og morsomt, og bøkene tar opp mange aktuelle temaer. Kjempefint! (Line Espeland, lærer, Opplærings- og aktivitetssenteret, Nesodden)

Vi har flere elever som setter stor pris på serien. De av mine elever som leser bøkene er selv i samme alder som personene i Tigergjengen. Tema i bøkene er kjent, og elevene kan tydelig identifiserer seg med de ulike utfordringene de leser om. Temaene danner grunnlag for gode drøftinger. (Janne Karin Lillevik, Karmøy voksenopplæringssenter)

Bøkene i denne serien er utrolig flotte med tanke på tema, som er midt i blinken for elevene. De kan gjenkjenne, reflektere og relatere til eget liv ut fra det vi leser. Terningkast 6! (Spes.ped., Voksenopplæring, Flekkefjord)

Jeg synes Tigergjengen er ypperlig for det nivået jeg holder på med. Jeg opplever at det finnes lite lesestoff for min målgruppe, og at denne bokserien er noe de kan kjenne seg igjen i. (Hege Krogh, lærer, Nordal Grieg VGS, Bergen)

Elevene elsker serien. De har også blitt med en elev på dagsenteret der det er høytlesning i lunsjen for alle som jobber der. (Nina Annette Halvorsen, lærer, Tiller VGS, Sør-Trøndelag)

Eleven synes de er veldig bra fordi det handler om ungdommer slike som  henne. Hun kjenner seg igjen i flere situasjoner i handlingene. (Bibliotekar, Alta VGS)

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *