Tigergjengen 26-30 er nå klar!

Er du spent på hva vennene i Tigergjengen har holdt på med siden sist? Ganske mye, kan jeg fortelle. Send en mail og bestill, så får du de fem heftene tilsendt med faktura. Pris 450,- inkl. porto. Og her er noe av det du kan glede deg til:

 

 

 

26: Olle er lei av mas
Ledet av Olle går de til streik i bofellesskapet fordi de er lei av mas. Olle gidder ikke ta oppvasken, May vil ikke slutte å se ned i mobilen hele tiden og de andre sier også nei til det meste.

27: Erling redder biene
Det skjer alltid noe vilt når Tommy sin kamerat Erling er med. Denne gangen klapser Erling en dame på rompa.Det blir begynnelsen på en ny hobby: Å redde biene, som holder på å forsvinne fra jorden.

28: Gjengen møter en som er blind
Olle og Lise inviterer Roy og kjæresten hans på pizza. Kjæresten heter Kristine, og hun er litt annerledes enn de trodde, for hun er blind. Men de som er blinde er ikke helt sånn som Olle og Lise har trodd.

29: En mystisk gutt
Det er ikke lett å være ungdom når det skjer mye nytt på én gang. Slutte på skolen, begynne i ny jobb, flytte for seg selv. Kim har opplevd det, og nå kan han dele sin erfaring med en som er litt redd. Og med Marie, som også er på besøk.

30: Ferie i Spania
Gjengen er på ferie i Spania. Der blir det bading og sol og god mat på restaurant. Men de møter også noen på stranden som ikke er på ferie, og ikke kan reise hjem igjen. Likevel oppdager de at ungdom er ganske like selv om de kommer fra andre land.

Se mer her!  Bestill!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *