Mer om Tigergjengen i bloggen Oppsiden

Det ligger mye teori og mange tanker bak Tigergjengen, og et inderlig ønsker om å gi leserne både kvalitet, underholdning og noe å bryne tankene på. En del av dette kommer frem i intervjuet med meg som ble publisert i bloggen Oppsiden. Vil du vite mer om bakgrunnen for Tigergjengen? Du finner intervjuet HER

På bildet ser du meg sammen med min sønn Bendik, i hagen utenfor bofellesskapet der han bor i Bergen. Bendik har en herlig sans for humor, og vi har mye moro sammen. Når han har tid til mamma da, for det er ikke så ofte. Med jobb og kjæreste og gode venner og trening, har han nok å holde på med. Høres dette litt ut som Tigergjengen? Da må jeg skynde meg å si at selv om mye i Tigergjengen handler om et bofellesskap, så er ikke Bendik noen av figurene i serien. Vel…, kanskje de har en liten bit av ham, sammen med biter av hans venner og andre flotte folk jeg har møtt gjennom livet.

Hilsen Nina

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *