Jeg vil gjerne komme på besøk og lese høyt!

Jeg elsker å lese høyt fra bøkene om Tigergjengen. Når jeg gjør det – for ungdom og voksne med lærevansker eller utviklingshemming – så er det ikke sånn: Nå må alle sitte stille og lytte. Nei, det er i dialog med dem. Jeg knytter tema til deres erfaringer, stiller spørsmål underveis og hører på reaksjoner. Og finnes det en pc og en projektor viser jeg illustrasjoner fra historiene på veggen. Jeg vil knytte historiene til deres hverdag. Det gir teksten mening for dem samtidig som jeg får kunnskap og inspirasjon.

Ta kontakt!
Jeg har vært på besøk mange steder, og nå ønsker jeg å besøke enda flere for å få vite hva folk er opptatt av ulike steder i landet. Ta kontakt dersom du vil ha besøk av meg på en skole, i et bofellesskap, en bedrift, en klubb eller et bibliotek. Epost: post@ninaskauge.no. Telefon: 41105723.

På bildet ser du meg og min sønn Bendik. Han er 31 år, og mye av inspirasjonen til Tigergjengen kommer nok fra ham og alle vennene hans.

Hilsen Nina Skauge

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *