Vinner av årets tema-konkurranse er Anita Sveen

1.plass: Anita Sveen
Anita bor i Bodø, og er veldig glad i Tigergjengen. Mor Berit leser høyt for henne, og de har vært gjennom hele serien. Temaet som Anita foreslår er: En i Tigergjengen blir syk og kommer på sykehus. Anita har selv vært på sykehus, og vet hvor uvant det er. Men hun vet også at det finnes flinke leger og sykepleiere som kan gjøre oss friske igjen.

Jeg synes dette er et flott tema å skrive om. Men hvem er det i Tigergjengen som blir syk og kommer på sykehus i år? Ja, det kan du lure på. Jeg sier ikke mer. De nye bøkene kommer til høsten. Gratulerer, Anita, med førstepremien på 1000 kroner! Diplom kommer i posten.

2.plass:  Kine Knudsen Espeland
På andreplass i år kom Kine fra Bergen. Hun synes at det kan bli vel mye skriving om kjærester i Tigergjengen, og har foreslått temaet: Det er fint å ha en bestevenn. Jeg er enig med Kine. Kjærester kan komme og gå, men bestevenn kan vare hele livet. En bestevenn er en du kan snakke med om alt mulig. En du kan le sammen med og virkelig stole på. Gratulerer, Kine, med andreplassen på 500 kroner. Diplom kommer i posten.

Hilsen Nina

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *