Stor stemning med Tigergjengen-opplesning i Kristiansund

Her er Frida, Ole og Jonathan, tre ivrige Tigergjengen-lesere fra Kristiansund. (Trykk på Les mer hvis du er på vår forside. Da kan du høre hva Frida mener om Tigergjengen.) På Morbærtreet arbeidssenter, der Frida jobber, har de leseombud og faste lesestunder hver uke. Det har ført til stor interesse for bøker, og Tigergjengen står i en særstilling. Jeg møtte Frida og mange andre da jeg leste høyt i Kristiansund 12. mars, som del av min høytlesning-turné. Grunnet Korona er turnéen dessverre satt på vent nå, men jeg kommer sterkere tilbake. Har du lyst på besøk? Send meg en e-post på post@ninaskauge.no

HER KAN DU HØRE HVA FRIDA MENER OM TIGERGJENGEN (Reportasjen er laget av Eirik Haugenes, NRK Møre og Romsdal)

Hilsen Nina Skauge

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *